boten en jachten

Zandstralen is een veelgebruikte methode voor het verwijderen van antifouling en het behandelen van osmose op boten en jachten. Deze methode heeft verschillende voordelen, waaronder efficiënte verwijdering van coatings en aantastingen, en het achterlaten van een schoon en goed voorbereid oppervlak voor verdere behandelingen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag naar onze zandstraalservice op locatie. Wij staan klaar om u te helpen.

Informeer naar de mogelijkheden voor het stralen op locatie en of proefstralen.
op locatie antifouling verwijderen.
Informeer naar de mogelijkheden voor het stralen op locatie en of proefstralen.

Antifouling verwijderen op locatie.

Om een efficiënte en veilige antifouling verwijdering door S.K.M. Reinigingstechniek te waarborgen, vragen wij u de volgende voorbereidende stappen te nemen:

Locatie Beschikbaarheid:

Zorg voor een toegankelijke locatie, zoals een scheepshelling of droogdok,, hal, waar de nodige werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Veiligheidsmaatregelen:

Implementeer de nodige veiligheidsmaatregelen op de locatie, inclusief het afzetten van de omgeving en het verstrekken van adequate persoonlijke beschermingsmiddelen voor alle betrokkenen.

Inspectie van het Schip:

Voer een initiële inspectie uit van het schip om de huidige staat van de antifouling te beoordelen. Documenteer eventuele specifieke gebieden die extra aandacht vereisen.

Verwijderbare Items:

Verwijder alle losse items, zoals apparatuur of persoonlijke bezittingen, van het te behandelen oppervlak om schade of hinder tijdens het proces te voorkomen.

Communicatie en Instructies:

Zorg voor open communicatie met ons en verstrek eventuele specifieke instructies met betrekking tot het schip of specifieke gebieden die speciale aandacht vereisen.

Veilige Werkomgeving:

Zorg ervoor dat de werkruimte vrij is van obstakels en dat er een veilige werkomgeving is.

Door deze voorbereidende stappen te volgen, helpen we samen om de antifouling verwijdering soepel en effectief te laten verlopen. Indien u vragen heeft of verdere assistentie nodig hebt, staan wij tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op via 06-23885064 of bezoek onze website www.skmdroogijs.com.

Met vriendelijke groet,

S.K.M. Reinigingstechniek